Idee Kennis

In de dynamische wereld van het sociale domein is actuele en parate kennis van belang om als volwaardige partner op te treden in overleg met bijvoorbeeld gemeenten en werkgevers. Dan is het handig om één plek te hebben waar je laagdrempelig en snel antwoord krijgt op al je vragen en waar je maar één klik verwijderd bent van je collega’s die met hetzelfde bezig zijn. Zodat je het wiel niet zelf hoeft uit te vinden, en je het zeker niet alleen hoeft te doen. Delen wordt dus echt vermenigvuldigen!

Het Kennisabonnement biedt de juiste informatie en een netwerk.

  • Kennis vind je op het platform waar je de meest relevante documenten van het moment kunt lezen en downloaden. Het is ook een plek waar je 24/7 alle vragen kunt stellen met betrekking tot arbeidstoeleiding binnen onderwijs en het sociale domein. En je hebt hier toegang tot de Loonkostenindicator. Hiermee is het mogelijk binnen een paar clicks een indicatie van de loonkosten voor te rekenen. Ook sturen we actuele informatie en relevante ontwikkelingen direct je mailbox in en ontvang je jaarlijks Het Werkboekje via de post. Een handig boekje in pocketformaat met alle wet- en regelgeving van het onderwijs en sociale domein in heldere taal toegelicht.
  • Het netwerk bieden we je niet alleen online op het platform maar ook tijdens bijeenkomsten die we twee keer per jaar organiseren. Tijdens deze bijeenkomsten zorgen we voor actuele info, inspirerende praktijkvoorbeelden, relevante updates, praktische handvatten en de mogelijkheid elkaar te ontmoeten en uit te wisselen met vakgenoten.

“Het Kennisabonnement is een initiatief van Edunova: Kennispartner van het onderwijs en sociale domein, expert op het gebied van arbeidstoeleiding.”

Schrijf je nu in!